skomakeri-vit-stroke-largepng

Vi ger dina läderprodukter nytt liv

osynlig

Är dina skor smutsiga, fula eller trasiga? Hos oss blir dom som nya.

Gå inte omkring med smutsiga och slitna skor. Vi har föryngrande medel och maskiner som trollar bort år av slitage från dina skor. Vare sig dina skor är tillverkade i läder, mocka, syntet eller tyg så kan du lita på att du inte kommer tro dina ögon efter att skorna kommer tillbaka efter en behandling hos Cobblers sko specialister.

Kom in i drömskorna smärtfritt

Du vet där supersnygga skorna du har längst bak i garderoben som visade sig vara för små. Efter flertalet skavsårplåster och kvällar med ömmande tår har du gett upp och förpassat drömskorna till kategorin snygga men oanvändbara. Men det behöver inte förbli så. Kom in med dom till oss så ser vi till att det passar just dina fötter, och för ett billigt pris dessutom.

Osynliga lagningar

Vare sig det är en dragkedja som gått sönder, en sömn som spruckit eller ett foder som har blivit slitet. Vi får dina älsklingsskor att bli som nya igen.

Skor som används slits, men bara för att en detalj gått sönder betyder inte det att du behöver leta efter nya skor. Nej vi på Cobblers kan laga det mesta på ett professionellt sätt. Våra unika verktyg gör att lagningen blir osynlig och du får tillbaka dina favoritskor i toppskick igen.

Mc ställ

Mångsidiga till max

 

 

Vi har maskiner som kan sy i alla grövre material, t.ex. läder och presenningar. Vi har slipmaskiner som kan slipa knivarna på dina skridskor. Vi byter snabbt dragkedja i ditt MC- ställ, Lagar revor i lädret på din väska eller reparera tryckknapparna på din favorit jacka.  Vi kan även göra ortopediska ändringar som klack och sulförhöjningar. Eller göra motlägg om du “vickar” åt fel håll. Med andra ord vi kan göra det mesta.

Prislista