tappat-bilnyckar

Nyckelkopiering

Vare sig det är hemnycklar, cykelnycklar eller smarta bilnycklar så kan vi kopiera dom snabbt medan du väntar.

Nytillverkning av bilnycklar

Har du råkat bli av med dina bilnycklar? Ingen fara, våra tekniker tillverkar nya bilnycklar utan att du behöver ha någon nyckel att kopiera. Det enda vi behöver är din bils regnummer. Vi kör även ut och programmerar om startspärren åt dig på plats.

Batteribyte

Efter en tids användning tar batteriet i din bilnyckel slut. Du märker det genom att räckvidden försämras. När du behöver stå närmare och närmare din bil för att låsa är det dags att byta batteri. Vi på Cobblers triangeln byter ditt bilnyckelbatteri medan du väntar. Så gå inte och irritera dig på din slöa bilnyckel, kom in och byt det där svaga batteriet hos oss.

Nyckel reparation

Är din bilnyckel bruten, krossad, vattenskadad eller bara fungerar den inte som den ska? Vi är en av de få firmor i Sverige som kan laga din trasiga bilnyckel. Det är mycket billigare än att göra en ny nyckel dessutom. Kom in med din söndriga bilnyckel så reparerar vi den åt dig.

Kopiering av taggar

Dessa ofta färgglada elektroniska nycklar blir allt vanligare, och precis som med de mer traditionella nycklarna kan taggar kopieras. Bara ta med taggen till oss så gör vi en kopia.

 Självklart kopierar vi ”Smart nycklar”

Bilnycklar är inte vad de en gång var. Numera innehåller nästan varje bilnyckel sofistikerad elektronik som tillåter dig att låsa och låsa upp bilen med nyckeln fortfarande kvar i fickan. Dessa smarta nycklar styr även den elektroniska startspärr som fungerar som bilens stöldskydd. Cobblers team av professionella tekniker är kapabla att skapa och programmera nästan vilken bilnyckel som helst från grunden och på kundens plats. Bilnycklar med elektroniskt startspärr är inget undantag. Ring oss om du förlorat din bilnyckel och vi ordnar en ny på nolltid

Vi kopierar alla modeller och alla märken

Oavsett om din bil är av den senaste modellen, eller ett äldre fordon. Vare sig du har en Volvo eller Ferrari kan vi på Cobblers hjälpa dig att ersätta bilnycklar som är trasiga, defekta, förlorade eller stulna.

kopiera-hemnycklar-malmoHemnyckel

fr.129kr

cyckel-nyckel-kopieringCyckelnyckel

fr.99kr

cylinder-kopieringTillhållare

fr.160kr

kaba-nyckelkopieringKaba nyckel

fr.159kr

abloynyckel-kopieraAbloy nyckel

fr.159kr

kopiering-tag-malmoTaggar

99kr

bilnyckel-utan-startsparrBilnyckel utan startspärr

fr.189kr

kopiera-bilnycke-med-startsparrBilnyckel med startspärr

fr. 499kr

byte-batteri-bilnyckelBatteribyte i bilnyckel

fr.120kr